Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD: Ziua Europei, prilej de reflecție pentru mahalagiii liberali din Opoziție

Aida Caruceru PSD

Deputatul PSD Aida Căruceru a susținut miercuri, 9 mai, o declarație politică privind semnificația acestei zile pentru noi, ca români și europeni.

"Astăzi este o zi cu importanță dublă pentru România: 9 mai înseamnă Ziua Europei, dar și Ziua Independenței României. Ambele reprezintă un prilej de sărbătoare, dar și prilej de reflecție, un moment bun să ne gândim ce înseamnă să fim cu adevărat europeni, cum putem să ne folosim de drepturile și libertățile noastre și cum ar trebui să ne raportăm la cei din jur. În special dacă sunt femei. Adevărul este că România arată din ce în ce mai mult ca o țară europeană, cel puțin în anumite aspecte. La fel de adevărat este că acest fapt îi deranjează pe foarte mulți, în special pe cei din Opoziție, care și-ar dori, probabil, să nu facem deloc progrese, doar ca să aibă ei ce critica", a declarat deputatul Aida-Cristina Căruceru.

De asemenea, deputatul PSD a declarat că "România este prima țară din Uniunea Europeană care are cel mai mare număr de femei în Guvern și în Parlament, datorită eforturilor susținute ale Partidului Social Democrat" și că " În România, principalul partid de Opoziție, condus de Ludovic Orban, se face vinovat de cele mai grave derapaje de limbaj la adresa femeilor care dețin funcții de demnitate publică. Cea mai recentă mostră de violență verbală și de limbaj politic denigrator și ofensator s-a produs chiar la sfârșitul săptămânii trecute, când Orban de România a ținut să arunce cu noroi și injurii în doamnele Gabriela Firea, Viorica Dăncilă și Carmen Dan".

În încheiere, deputatul PSD a transmis: "Să fii european înseamnă să fii civilizat, înseamnă să respecți femeile și să respecți demnitățile publice, pentru că înțelegi să separi funcția de persoană. Și, mai înseamnă, să nu ridici niciodată piatra, nici măcar verbal, împotriva unei femei. Poate că nu ar fi rău dacă distinșii lideri ai Opoziției s-ar gândi, măcar astăzi, la cât de ipocrit se prezintă în fața alegătorilor, pretinzând că sunt europeni în timp ce folosesc un limbaj care i-ar face și pe mahalagii să roșească".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.