Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat urmarit penal ameninta magistratii: Vor plati cu functia, libertatea si averea

catuse

Un deputat urmarit penal pentru fapte de coruptie ameninta magistratii si anchetatorii. Dorinel Ursarescu (PLR) a anuntat ca va promova o un proiect de lege care sa impuna sanctiuni magistratilor care comit abuzuri. Astfel acestia vor raspunde in fata legii "cu functia, libertatea si averea".

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi pretins anumite sume de bani pentru a face jocurile unui om de afaceri si "pentru a-i oune un om la Vama". Deputatul in schimb de considera "perfect nevinovat" si sutine ca este victima unui abuz al anchetatorilor, pentru care spera sa fie trasi la raspundere.

Citeste si: Deputatul Dorinel Ursarescu, reacţie la acuzaţiile formulate de procurorii DNA

Ursarescu si-a exprimat regretul profund intr-o conferinta de presa cu privire la faptul ca nu exista inca o lege privind raspunderea magistratilor de care el sa poata beneficia in prezent.

“Vă promit că o s-o fac şi-mi pare rău c-o fac atât de târziu, după ce m-am lovit de lipsa unei astfel de legi”, a spus, potrivit presei locale, Ursarescu.

Deputatul Ursărescu a mai susţinut în conferinţa de presă de azi că este nevinovat, că nu şi-a folosit influenţa politică pentru aranjamente ilegale. Mai mult, afirmă că singurele discuţii cu personaje din acelaşi dosar au fost doar pe subiecte politice, legate de tentativa nereuşită de a încropi o majoritate la Consiliul Judeţean Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.