Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR: Cîțu l-a depășit pe Dragnea!

Inquam Photos / George Calin
florin citu parlament

Deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a comparat pe Florin Cîțu cu Liviu Dragnea, spunând că în loc să conducă Guvernul, premierul „e concentrat pe câștigarea competiției în PNL”.

Ungureanu a spus, într-o declarație la DcNews, că premierul Florin Cîțu 'a chemat la Guvern ca Dragnea', precizând că se referă la faptul că 'a chemat primarii PNL din Bacău, dar nu l-a chemat pe primarul Bacăului, care e la USR - domnul Viziteu. Nici măcar n-a încercat să facă aparența că este o întâlnire de interes public cu nevoile primarilor. N-a chemat niciun primar de la PSD.'

'Orban pare mai dispus să negocieze și în interes public, nu doar în interes de gașcă. Și nu am crezut că o să spun asta, dar, după ce a făcut Cîțu în aceste luni, deci... Cîțu l-a depășit pe Dragnea!', a mai zis deputatul.

'Dragnea a fost condamnat pentru că se presupune că niște doamne ar fi primit ordin să lucreze la partid pe salarii de la stat. Păi domnul Cîțu a folosit aparatul guvernamental pentru a câștiga competiția internă din PNL! (...) Deci, din punctul meu de vedere, este o opinie personală, domnul Cîțu a comis o faptă penală mai gravă decât Dragnea', a adăugat Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.