Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR îl critică pe Klaus Iohannis, după atacul la Stelian Ion: 'Mă aștept ca domnul președinte să se informeze mai bine'

Mediafax
USR

Deputatul USR Cristian Seidler îi cere șefului statului „să se informeze mai bine”, după ce Klaus Iohannis i-a reproșat ministrului Justiției, Stelian Ion (USR) că nu a găsit „calea potrivită” pentru desființarea SIIJ.

„Si care ar fi fost calea potrivita? Proiectul e blocat in Parlament de UDMR. Pai calea pe care o are ministrul este sa initieze un proiect de lege si sa-l trimita mai departe”, a zis Seidler, miercuri, la Antena 3.

Întrebat dacă se așteaptă ca Stelian Ion să fie schimbat din funcția de ministru, USR-istul a răspuns: „Nu, ma astept ca dl presedinte Klaus Iohannis sa se informeze mai bine. Eu vad ca nu este bine informat. Cum de presedintele nu stie ca ministrul a trimis la Guvern si Guvernul la Parlament?”.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, miercuri, nemulţumit că unele reforme nu au fost realizate de coaliţia de guvernare.

„Coaliţia funcţionează, dar nu funcţionează perfect. Mai sunt multe lucruri care nu funcţionează. Bunăoară, SIIJ nu a fost desfiinţată, chit că toată lumea s-a lăudat că aşa va face, dar ministrul Justiţiei nu a găsit încă calea potrivită, legile justiţiei - nici nu există un proiect acceptat în coaliţie şi sunt eu nemulţumit de aceste lucruri şi sunt şi alte şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută. Mai este mult de lucru, dar această formulă eu sunt convins că poate să funcţioneze", a spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.