Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR, solicitare către Emil Boc: INTERZICEȚI total transportul în comun

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu (USR), i-a cerut primarului Emil Boc să interzică transportul în comun din Cluj-Napoca, din cauza pericolului major de contaminare cu coronavirus, și să închidă ghișeele Primăriei unde se plătesc taxe și impozite.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

Potrivit unui comunicat al lui Emanuel Ungureanu transmis, vineri, edilul trebuie să ia măsuri în condițiile în care sute de pensionari se înghesuie la cozi interminabile în cartierele orașului fără ca Poliția Locală să le atragă atenția să respecte distanța socială corectă.

„Domnule primar, vă rog să închideți urgent ghișeele Primăriei Cluj-Napoca unde se plătesc taxe și impozite pentru a descuraja afluența de public, vă rog să interziceți transportul în comun, urgent, pericolul de contaminare cu coronavirus este major. În continuare se circulă masiv pe mijloacele de transport în comun, fără mijloace de protecție pentru călătorii care nu respectă în timpul călătoriei măsurile de protecție. De asemenea, vă atrag atenția că, în continuare, în Cluj-Napoca, sute de pensionari se înghesuie la cozi interminabile în cartierele orașului fără ca Poliția Locală să le atragă atenția să respecte distanța socială corectă. Vă rog să luați măsuri în acest sens”, a arătat Ungureanu.

Deputatul USR i-a mai solicitat lui Emil Boc să dispună deschiderea unor creșe și grădinițe, aflate în subordinea Primăriei clujene, pentru copiii din familiile personalului medical, al MAI și MApN, „care sunt în prima linie în lupta anti COVID-19”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.