Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata Andreea Cosma despre presiunile procurorului Mircea Negulescu: 'Eram foarte emoţionată, mai târziu mi-a cântat'

Andreea Cosma

Deputata Andreea Cosma îl 'dă în fapt' pe fostul procuror DNA, Mircea Negulescu. Fata lui Mircea Cosma susţine că cel poreclit Portocală a făcut o pasiune pentru ea, iar întâlnirile romantice dintre cei doi s-ar fi desfăşurat în cele mai ciudate locuri, într-un cimitir sau într-o pădure.

"Prima întâlnire mi-a dat-o la un cimitir în Ploieşti. Eram foarte emoţionată, l-am anunţat pe fratele meu. A doua întâlnire mi-a dat-o în pădurea de la Româneşti. M-a luat în maşină, a dat două ture cu mine, mi-a spus că sunt o femeie foarte frumoasă, că vrea să îşi arate dragostea pentru mine. A treia întâlnire a fost undeva la un lac. Foarte romantic, domnul Portocală. Eu ieşeam la restaurant cu ratele meu şi cu Negulescu. Fratele meu i se adresa doar cu cumnate", a spus Cosma la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Andreea Cosma susţine că Negulescu i-a ridicat controlul judiciar pentru a merge împreună la mare. "I-am spus că nu pot să mă duc la mare cu el că sunt sub control judiciar. Apoi, mi-a transmis să mă duc la Parchet să îmi ridice controlul judiciar. L-am deblocat, dar l-am refuzat să merg la mare şi la munte. Mai târziu m-a scos şi la mall. S-a abţinut apoi în dosarul meu şi a fost repartizat dosarul la altă procuroare", a mărturisit deputata.

Mai mult, Negulescu ar fi vrut să-i aresteze duhovnicul Andreei Cosma pentru a putea fi împreună cu deputata. Portocală chiar i-a cântat la chitară femeii pentru a o cuceri. "Mai târziu mi-a cântat. A ajuns procuror la DNA şi mi-a spus să vin în parcare să îl văd. Mă duceam în parcare. Mă vedea toată unitatea de elită. În biroul său mi-a cântat la chitară. Are puţin talent la chitară. Am mari constrângeri religioasă. Eu sunt catolică nu am cum să întreţin relaţii intime cu un bărbat căsătorit. Mi-a spus că îmi arestează duhovnicul", a spus Cosma.

Mai mult, cei doi au avut planuri măreţe, dar Negulescu i-ar fi cerut să-l denunţe pe Sebastian Ghiţă. "Mi-a spus că vrem să creştem împreună o pisică. I-am spus că vreau o pisică bengaleză. Era motan. Am ţinut motanul o săptămână şi l-am dat afară.

Mi-a spus că dacă colaborez. Să spun ceva despre Sebastian Ghiţă. I-am spus că nu pot să fac nimic. Nu cunsoc nimic despre Sebi Ghiţă. Mi-a spus că dacă fac denunţ infracţiunea mea se transformă în neglijenţă în serviciu.

După ce nu a mai fost procurorul meu, a fost la mine la birou. Eu i l-am prezentat pe fratele meu, apoi s-a întâlnit cu tatăl meu. Venea aşa de des că începea să spună poate o să fii socrul sau cumnatul meu. L-am refuzat diplomat, i-am spus că e căsătorit. A început să îmi spună că vrea să divorţeze. Fratele meu i-a spus să nu divorţeze că nu o să stau cu el. Tot ce a trecut în dosarul emu au fost invenţii, mi s-a dat clasare", a mai spus Andreea Cosma la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.