Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata Beatrice Tudor PLEDEAZĂ pentru impozitarea pensiilor speciale: Este o măsură justă, de echitate socială

facebook.com
Beatrice Tudor

După ce premierul Dăncilă a cerut public sprijin pentru adoptarea legii care prevede impozitarea pensiilor speciale, deputata PSD Beatrice Tudor pledează, pe Facebook, pro adoptării legii.

"Ministrul Finanțelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a depus la Senat, în calitate de parlamentar, o inițiativă legislativă pentru taxarea suplimentară a pensiilor speciale. Este o măsură care se bucură de sprijinul Guvernului României, așa cum a anunțat astăzi și domna premier Dăncilă.

Citește și: Document EXPLOZIV - Câți bani primea Traian Băsescu ca să fie turnător la Securitate sub numele Petrov

La rândul meu, susțin această inițiativă atunci când va ajunge la vot în Camera Deputaților, și am deplină încredere în colegii senatori că vor susține și ei legea. Este o măsură justă, de echitate socială, promovată, deloc întâmplător, în același timp cu majorarea drepturilor tuturor pensionarilor. Pensiile speciale reprezintă recunoașterea unor condiții de muncă sau unor restricții speciale, dar nu înseamnă privilegii speciale. Nu putem să avem români de rând și români speciali. Asta înseamnă, de fapt, stânga autentică și pentru asta trebuie să luptăm, ca parlamentari, cu toată forța și responsabilitatea.

O notă pentru toți alarmiștii: Scopul acestei legi NU este să aducă mai mulți bani la bugetul de stat, pentru că este o măsură să aducă mai multă dreptate, nu mai mulți bani. Impactul bugetar calculat, de doar câteva milioane, dovește asta", scrie Beatrice Tudor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.