Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata care are curajul să o spună: 'Nu înțelege că nu turnătoria, bârfa sau coerciția aberantă vor rezolva problema pandemiei'

Diana Tusa

”Cred că părinţii ar trebui să ceară şcolilor situaţia profesorilor vaccinaţi şi nevaccinaţi. Ca să fie o chestiune transparentă şi ca şcolile să promoveze mai mult vaccinarea în rândurile profesorilor” - declarația îi aparține femeii care se află, culmea!, în fruntea Ministerului Sănătății. Declarația scandaloasă a Ioanei Mihăilă, făcută chiar înainte de debutul anului școlar, a fost remarcată și de Diana Tușa.

Deputata PSD o taxează pe Mihăilă, care a mai spus și că vaccinarea nu a decurs bine în România din cauza ”solului”, care s-a dovedit a fi mai fertil pentru ”semințele campaniei antivacciniste”.

Citește și: Ioana Mihăilă are un tupeu scandalos: Îi învrăjbește pe părinți cu profesorii

Tușa îi explică ministrului că ”de fapt, campania antivaccinistă de care tot vorbește a fost coordonată magistral - prin bâlbe, gafe, declarații și decizii care se băteau cap în cap - tocmai de reprezentanții statului român, printre care se numără și domnia sa”.

”Românii și-au căutat pe unde au putut răspunsurile pe care nu le-au primit de la autorități. Când statul român îți spune că e bine să te vaccinezi ca să îți bei cafeaua sau ca să pleci în vacanță ori ca să îți duci copilul la școala pe care tot statul tocmai a anunțat că o închide din octombrie, e firesc ca orice om normal la cap să încerce să-și găsească răspunsurile la întrebările care într-adevăr îl interesează.

Citește și: Ioana Mihăilă îi dă peste nas lui Sorin Cîmpeanu: Masca textilă este permisă la școală, dar numai pentru elevii din ciclul primar

Practic, ce nu înțelege dna ministru e că, de fapt, campania antivaccinistă de care tot vorbește a fost coordonată magistral - prin bâlbe, gafe, declarații și decizii care se băteau cap în cap - tocmai de reprezentanții statului român, printre care se numără și domnia sa. La fel cum nu înțelege că nu turnătoria, bârfa sau coerciția aberantă vor rezolva problema pandemiei, ci doar #încrederea... Adică acea chestiune care se construiește cu greu, care nu e ceva care ți se cuvine doar pentru că cineva te-a proptit într-un scaun printr-un minister... oricare ar fi el!”, punctează Diana Tușa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.