Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata care lasă PSD pentru Pro România o 'înţeapă' pe Dăncilă: 'Ce se întâmplă acum pare o dorință de discreditare a ideii de femeie în politică'

Deputatul PSD Marilena-Emilia Meiroşu şi-a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, demisia din grupul parlamentar social-democrat. Aceasta se alătură partidului Pro România, fondat de Victor Ponta şi Daniel Constantin. Meiroşu o critică voalat pe Viorica Dăncilă în prima declaraţie după plecarea din PSD.

"Cauzele sunt acumulările de nemulțumiri ale alegătorilor PSD. Aș vrea să recâștig încrederea membrilor PSD și încrederea alegătorilor PSD. O altă cauză importantă ține de activitatea mea de 20 de ani de membru al Partidului Social Democrat și al Organizaţiei de Femei. Am muncit politic alături de colegele mele, acum Parlamentul României are cel mai mare număr de parlamentari femei. Este şi meritul preşedintelui Dragnea, însă ce se întâmplă acum pare o dorință de discreditare a ideii de femeie în politică. Eu am intrat în politică atunci când Mihai Tudose era președintele Organizației de Tineret a PSD Brăila. Rămân un om de stânga, însă merg alături de Victor Ponta", a declarat Meiroşu, pentru debraila.ro.

Potrivit unor surse politice, vor urma alte plecări din PSD către Pro România, formaţiunea lui Ponta urmând să-şi formeze propriul grup parlamentar.

Vezi şi: Descoperire uimitoare: Căpșunile, ideale în lupta împotriva cancerului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.