Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata Diana Tușa, despre absența lui Moldovan și a lui Costache din ședința de Guvern: 'Oare le-a fost frică să nu-i ia DNA-ul direct din ședință??'

Facebook
Diana Tusa

Deputata PSD Diana Tușa nu a lăsat să treacă neobservată grija cu care a fost ales reprezentantul Ministerului Sănătății la ședința de guvern la care pacienților din România le-a fost luat dreptul la asistență medicală gratuită. Nici ministrul Sănătății Victor Costache și nici secretarul de stat Moldovan nu s-au prezentat la ședința de guvern, simțind probabil că sunt într-un prea evident conflict de interese, ambii fiind în raporturi de colaborare cu clinici private. Așa se face că l-au desemnat pe cel de-al treilea în ierarhie ca să-i condamne pe bolnavi la un veșnic tratament ambulatoriu.

CITEȘTE ȘI: Sfatul specialiștilor: Cum să cureți în interior mașina de spălat ca să-i prelungești viața

"În ședința de guvern de astăzi, în care au privatizat sănătatea românilor, ministerul Sănătății a fost reprezentat de dl. secretar de stat Tătaru. NU de ministrul Costache, angajat și la clinică privată! NU de secretarul de stat Moldovan, fost director al altei clinici private! Oare le-a fost frică să nu-i ia DNA-ul direct din ședință??", a scris Diana Tușa pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.