Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputată USR: Ministerul Educației face o greșeală transmițând că nu vor fi elevi corigenți

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Deputata USR Cristina Iurisniti a transmis că Ministerul Educației nu procedează corect în privința încheierii mediilor din semestrul doi.

„În acest context de provocări multiple, MEC face o greșeală nefericită  transmițând public că în acest an scolar nu contează efortul și o minimă implicare pentru că oricum ministerul  nu vrea să existe corigenți. Dacă un elev a rămas corigent pe primul semestru, el oricum va fi promovat pe motive de Covid 19. Un ministru nu are dreptul  să transmită un astfel de semnal contradictoriu. Efortul și  implicarea din învățarea online trebuie într-adevăr apreciate, dar la pachet cu rezultatele activității față în față din primul semestru.

Un astfel de mesaj decredibilizează importanța învățării, a rolului profesorului, a evaluării care trasează până la urmă repere morale, sociale și cognitive esențiale în drumul spre dezvoltarea diferitelor competențe necesare pentru devenirea fiecărui elev”, spune ea.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.