Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul ALDE care a lovit o tânără pe trecerea de pietoni a comis-o din nou: A fost prins de poliție, de două ori în aceeași zi, cu viteză mare în localitate

Adrian Mocanu

Deputatul ALDE Adrian Mocanu s-a ales cu permisul suspendat după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă, de două ori în aceeaşi zi. Prima dată a circulat cu viteză peste limita legală într-o localitate din Ilfov, ulterior fiind amendat în Buzău. Deputatul nu mai are dreptul să conducă 120 de zile.

Deputatul buzoian Adrian Mocanu, ales pe liste PMP şi trecut ulterior la ALDE, a fost oprit de poliţişti pe DN2 E85 pe raza localităţii Spătaru unde conducea cu peste 100 kilometri pe oră, deşi limita maximă de viteză este de 50 de kilometri pe oră, informează news.ro.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Poliţiştii buzoieni l-au oprit şi l-au informat că trebuie să plătească o amendă de 1.305 lei şi că i se va reţine permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile. La verificările făcute de agenţii de la Rutieră, aceştia au constatat că deputatului îi fusese reţinut permisul şi mai devreme, tot pentru viteză.

El fusese surprins conducând cu viteză peste limita admisă pe raza judeţului Ilfov şi a fost sancţionat.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

Astfel, Adrian Mocanu s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 120 de zile şi trebuie să plătească câte o amendă în valoare de 1.305 lei pentru fiecare faptă comisă. De asemenea, el poate contesta în instanţă cele două sancţiuni, cât şi măsurile complementare aplicate.

Deputatul Adrian Mocanu a mai rămas fără permis şi la începutul anului, atunci când a lovit o tânără care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul accidentului pentru a o duce pe aceasta la spital.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.