Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Alexandru Popa anunță că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Brăila

Agerpres
PNL

Deputatul PNL de Brăila Alexandru Popa şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila, fiind susţinut de 41 de organizaţii din judeţ, din totalul celor 44 existente, potrivit informaţiilor oferite, vineri, pentru AGERPRES.

"Mi-am depus candidatura cu convingerea că pot aduce organizaţia PNL Brăila pe drumul pe care îl merită astăzi. Îmi doresc o schimbare pe principii sănătoase în PNL Brăila, în care fiecare să fie apreciat după munca pe care o depune. Mi-am depus candidatura susţinut de 41 de organizaţii din judeţ, între care organizaţia municipală, din totalul celor 44. Nu ştiu dacă îşi va mai depune alt coleg candidatura, dar victoria va fi 100% a mea şi a echipei mele. Alături de colegii mei din noul Biroul Politic Judeţean vreau să construim o organizaţie sănătoasă, bazată pe încredere reciprocă, astfel încât să putem lucra împreună ca o echipă", a declarat Alexandru Popa.

Biroul Politic Judeţean al PNL Brăila a hotărât mutarea zilei alegerilor din data de 31 iulie, cum fusese stabilit iniţial, pe data de 9 iulie.

"Ştim cu toţii, la începutul lunii august, este perioada concediilor. La cererea colegilor, s-a votat în BPJ şi toată lumea a fost de acord ca alegerile să se ţină pe 9 iulie. Fie că erau pe 31 iulie, fie că sunt acum, pe 9 iulie, finalul va fi acelaşi. Toţi colegii care doresc să candideze pentru o funcţie în cadrul noului Birou Politic Judeţean al PNL Brăila îşi pot depune candidatura până pe 7 iulie. Normal, termenul era până pe data de 4 iulie, dar am dat o decizie că se pot depune candidaturile până pe data de 7 iulie, pentru a da posibilitatea şi altor colegi să candideze pentru funcţiile pe care şi le doresc", a mai spus Alexandru Popa.

Alexandru Popa are 31 de ani, este de profesie inginer agronom şi se află la primul mandat de parlamentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.