Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Alin Prunean candidează pentru funcția de primar al Zalăului

Radu Pop
Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Deputatul Alin Prunean (REPER) şi-a anunţat candidatura pentru postul de primar al Zalăului, la alegerile locale din 9 iunie, conform Agerpres.

"Aleg să candidez pentru Primăria Municipiului Zalău pentru că e nevoie de un suflu nou, e nevoie de expertiză şi profesionalism. Am stat destul aşteptând să se schimbe lucrurile. Edilii de până acum au eşuat în mandatele lor. Azi, Zalăul ar fi trebuit să fie la un nivel de dezvoltare ca oricare alt oraş din ţară de mărimea lui dar aici, mai avem mult de lucrat. Iar asta nu se va întâmpla dacă nu schimbăm administraţia locală. Încă vorbim de lipsa infrastructurii în oraş, încă avem probleme mari cu spaţiile de parcare, încă nu există organizare la nivel de cartiere", precizează deputatul, într-o postare pe contul său de Facebook.

În opinia acestuia, lipseşte viziunea asupra aspectului oraşului, în care nu există spaţii verzi şi de recreere, ci doar platouri imense pavate cu piatră sau beton.

Alin Prunean reclamă şi lipsa susţinerii excelenţei, a culturii, sportului şi sprijinul social. "Îmi doresc să fiu un primar aproape de oameni, atent la nevoile lor, să fiu vocea celor care nu au fost auziţi. Vreau să fiu un partener de dialog onest şi deschis tuturor", conchide acesta.

În vârstă de 47 de ani, Alin Prunean este de profesie economist şi a fost ales deputat, în 2020, pe listele USR-PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.