Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Antonel Tănase va demisiona din grupul parlamentar PNL: 'Nu poți să conduci partidul ca la bursă sau ca FDGR-ul'

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase

Demisia lui Ludovic Orban din grupul parlamentar PNL va fi urmată de alte dezafilieri ale deputaților și senatorilor liberali, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, deputatul Antonel Tănase.

„Probabil că vor mai urma și alte dezafilieri”, a declarat Antonel Tănase, deputat PNL, marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Liberalul, fost secretar general al Guvernului, a adăugat că se regăsește „în totalitate” în discursul lui Orban și că va pleca și el din grupul parlamentar PNL. „Mai aștept puțin”, a indicat acesta.

Antonel Tănase a menționat că numărul parlamentarilor liberali care se vor dezafilia va fi „categoric” suficient de mare pentru a forma grupuri parlamentare proprii în Camera Deputaților și Senat. „Sper că din ce în ce mai mulți vom face acest pas”, a menționat liberalul.

„PNL a intrat într-o aventură politică din care nu vedem un final, adică nici măcar eșecul nu-l putem anticipa. Nu se poate anticipa nimic. Soluțiile, deciziile, se schimbă de mai multe ori pe zi, ședințele de BPN în care ar trebui să se dezbată, pentru că avem oameni cu experiență, totuși, durează câteva minute, adică totul este o chestiune formală în care trebuie să implementăm niște decizii servite”, a declarat Tănase.

„Este vorba de nepricepere. Se aplică niște scheme din mediul de afaceri de pe bursă într-o zonă politică în care evoluțiile au altă dinamică. Dacă aș porni de la premisa că Florin Cîțu este un profesionist în zona economică, el încearcă să aplice niște principii de acolo în politică. Nu se poate conduce un partid ca o firmă, nu se poate conduce un partid nici ca un ONG și nici ca o organizație cum era FDGR (organizația în care Klaus Iohannis și-a început cariera politică, n.red). PNL se prăbușește, o spun cu amărăciune pentru că nu sunt confortabil cu ce se întâmplă”, a adăugat deputatul PNL.

Citește și: Condițiile lui Orban pentru a reveni în grupul PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.