Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul bătut de jandarmi vine cu noi acuzații: Ce vrea să le facă Tudorel Toader procurorilor care anchetează evenimentele din 10 august

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Deputatul PMP, Doru Coliu, cel care a spus că va depune plângere pe Parchetul Militar pentru că a fost agresat de jandarmi pe 10 august în Piaţa Victoriei, lansează noi acuzații, de data aceasta la adresa ministrului Justiției. Liderul PMP îl acuză pe Tudorel Toader că a dat ordine Inspecției Judiciare pentru a-i ancheta pe prim–procurorul militar Ionel Corbu și pe procurorul militar Bogdan Pârlog, cei care anchetează evenimentele din 10 august.

”Îngerul păzitor al infractorilor, Tudorel Toader, Ministrul Justiției răspunde rapid la comanda PSD și încearcă să încătușeze adevărul declanșând o anchetă a Inspecției Judiciare asupra prim–procurorului militar Ionel Corbu și procurorului militar Bogdan Pârlog. Scopul este ușor de dedus: reducerea la tăcere a prim-procurorului Ionel Corbu care îndrăznește să caute adevărații vinovați pentru violențele din data de 10 august!

Citește și: RCS&RDS, reacție-dinamită, după atacul dur lansat de Guvernul Dăncilă! Mesaj pentru toți abonații

Iată cum PSD-ALDE prin intermediul lui Tudorel Toader transformă instituția inspecției judiciare într-un instrument politic, o bâtă politică prin care vor să închidă gura celor care își fac meseria, sunt onești și știu față de cine au depus jurământul de credință: față de poporul român și nu pentru a proteja camarila PSD!

Vasalitatea lui Tudorel Toader față de Liviu Dragnea devine pe zi ce trece mai evidentă și înlătură orice posibilitate a justiției de a demonstra echidistanţa ei!

Citește și: Investigație la sânge asupra fondurilor de pensii private! Decizie importantă după dezvăluirile făcute de consilierul premierului Dăncilă

Spectacolului hidos oferit de Ministerul de Interne prin însăşi ministrul Carmen Dan, i se alătură acum mojicia incalificabilă a lui Tudorel Toader și întărește convingerea că ne îndepărtăm pe zi ce trece de ceea ce înseamnă statul de drept!

Acuzațiilor străvezii asupra prim-procurorului militar Ionel Corbu privitoare la antepronunţare le răspunde presa străină, martoră a evenimentelor!

Citește și: Carmen Dan reacționează! Jandarmeria a intrat în colimatorul șefei de la Interne

Domnule Ministru, lăsați procurorii cinstiţi să-și facă treaba, nu ii târâți și pe ei în mocirla în care ați târât ministerul pe care îl conduceți!

Încetați orice presiune asupra prim-procurorului militar Ionel Corbu! Deja cuvântul antepronunțare apare în prea multe ieșiri publice ale reprezentanților statului, devenind evident că încercați mușamalizarea ferocității jandarmilor și a tuturor celor care au instrumentat acțiunile acestora în data de 10 august, prin inducerea ideii de poziționare a procurorilor militari pro demonstranți înainte de studierea dovezilor, care sunt evidente de altfel.

Citește și: Surpriza pregătită de Lia Olguța Vasilescu: Noua lege a pensiilor, modificată! Anunțul venit din interiorul Ministerului Muncii

Dacă vă simțiți obligat de partidul stat, PSD să recurgeți la scamatorii ieftine, demisionați!

Ar fi un gest de onoare și ați câştiga respectul românilor de pretutindeni!”, e mesajul deputatului Doru Petrișor Coliu, vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară și președinte Organizația Diaspora a Partidului Mișcarea Populară.

Citește și: O legendă a industriei românești, la un pas de groapă! Mai are doar patru angajați din aproape 3.000 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.