Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul care a făcut accident de mașină: Îmi căutam câinele în boscheți, nu eram beat / VIDEO

mircia munten

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost implicat, pe 30 octombrie 2014, într-un accident de circulație. După accident s-a spus că deputatul PSD s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, aşa cum a şi recunoscut în faţa unui medic, însă în faţa instanţei politicianul a negat totul. Mai mult, Muntean susţine că este victima unei înscenări, că nici nu se afla la volanul maşinii care a provocat accidentul şi că nu a vrut să se ascund în boscheţi, unde a fost găsit, ci doar să caute un căţel care era lângă el pe banchetă şi fugise.

Citește și: Un lider PSD s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

Deputatul Mircia Muntean, care s-a ascuns în boscheți după ce a provocat un accident grav, a făcut declarații halucinante în fața judecătorilor. La termenul de marţi al procesului aflat pe rolul ICCJ, el a povestit că nu s-a aruncat în tufișuri după ce a lovit patru autoturisme, ci că își căuta cățelul. În plus, spune că nu a lovit 4 mașini, ci doar pe cea a șoferului său.

Citește și: Ghiță Ciobanu a MURIT

"Propriu-zis, eu am avut un accident cu şoferul meu şi s-a invocat că am avut un accident cu alte patru maşini. M-a lăsat între scaune şoferul şi a fugit. Atat. S-a urcat la fiica sa în maşina, a dus maşina la reparat trei zile, a fost văzut pe jos. N-a sărit din mers, că mergeam cu 5 kilometri la oră. Dar tot mers era! Dar 5 kilometri la oră e discutabil", a spus Mircia Muntean la ieşirea de la ICCJ, unde este judecat.

Citește și: Moise Guran îl desființează pe Mugur Isărescu: Nu are dreptate

Mai mult deputatul susţine că vina pentru acest scandal o poartă adversarii săi politici, care ar fi înscenat totul, şi în niciun caz alcoolemia depistată.

"A fost o răfuială între mine, actualul candidat de primar şi primarul în funcţie. Am camerele de luat deveri pe care le-au trucat. La 6.20 eram în dreapta, la 6.24 nu mai eram. La 4 minute de la accident n-a mai fost şoferul şi eram eu. Nu am avut niciodată volanul în mână. M-am trezit în faţa casei, la 100 de metri, într-un, chipurile, grav accident", spune deputatul PSD.

Avocatul parlamentarului a contestat proba testului de alcoolemie efectuată de medicii legişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.