Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul care și-a agresat soția: 'Voi demisiona din Parlament dacă mi-o va cere AUR'

cugetliber.ro
Dumitru Focşa

Deputatul AUR Dumitru Focșa anunță vineri că va demisiona din Parlament dacă i-o va cere partidul, în urma scandalului conjugal în care și-a agresat soția.

„Dacă conducerea AUR îmi va cere să-mi dau demisia din Parlamentul României, o voi face spre binele colegilor mei și al românilor care cred în AUR, nu că cere @SorinRoscaStanescu prin pastila lui pe YouTube asta.

Toate lichelele și slugoii sistemului s-au trezit acum lupi moraliști. Da, repet, este mai mult decât regretabil și nu mă ascund de adevăr. Sunt om și am limitele mele. Îmi cer iertare față de toți pe care i-am dezamăgit cu incidentul din casa mea!

Dar, pentru toți măscăricii care se cred mari jurnaliști, de profesiei, vedeți că românii trăiesc tot mai rău nu datorită faptului că Focșa sau alt om politic a greșit în viața lui personală, ci pentru ca voi, cei care urlați în studiouri acum, ați susținut pe milioane de euro pe acești hoți și trădători care au devalizat avuția țări iar pentru asta voi stăpâniți vile de milioane de euro și conduceți bolizi pe străzile cu gropi după 33 de ani de jaf.

Închei, cu scuzele de rigoare pentru repetiția comisă intenționat, prin a vă asigura pe toți de regretul meu pentru cele petrecute! Nu doar că imaginea AUR a fost pătată prin mine, fapt pentru care sunt gata să renunț la poziția mea de deputat dacă AUR o va cere, dar regret modul defectuos prin care am gestionat atâtea probleme survenite pe parcurs în casa mea”, a scris deputatul pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.