Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Cristian Buican: 'PSD-ALDE a închis pe ascuns peste 30.000 de mici întreprinzători, fără o notificare prealabilă'

lacat

Deputatul Cristian Buican, liderul filialei PNL Vâlcea, îi acuză pe actualii guvernanţi că distrug economia românească, el făcând referire la faptul că luna trecută peste 30 de mii de PFA-uri şi Întreprinderi Individuale din toată ţara ar fi fost radiate "pe ascuns" de Registrul Comerţului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Răbufnire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan! ‘Nu se poate!’

"Data de 18 martie 2019 reprezintă o zi neagră a capitalului românesc. Să închizi peste 30.000 de mici întreprinzători, fără o notificare prealabilă, este o crimă economică. Pe lângă asta, gândiţi-vă că zeci de mii de români au rămas fără contracte de muncă fără să ştie. Sute, poate chiar mii de contracte pe fonduri europene sunt afectate. Acei oameni vor trebui să înapoieze banii primiţi de la U.E, vor rămâne cu datorii de zeci de mii de euro. Sunt adevărate drame, doar din cauza reprezentanţilor actualei puteri. Asta în timp ce guvernanţii de la PSD-ALDE fac tot posibilul să îşi dea legi prin care să scape de puşcărie", afirmă deputatul Cristian Buican, citat în comunicatul de presă.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul bătrânei de 83 de ani concediate! Ecaterina Andronescu a reacționat în forță

Parlamentarul liberal îi acuză public de incompetenţă şi pe prefecţi, care ar fi ştiut cu cel puţin 30 de zile înainte de listele cu firmele ce vor fi radiate, dar nu au făcut nimic pentru a le ajuta.

Citește și: Klaus Iohannis, critică dură la adresa Guvernului PSD! Acuză un asalt fără precedent

"În mod normal, instituţiile statului ar fi trebuit să trimită notificări celor aflaţi în cauză sau trebuiau făcute campanii de informare publică. În realitate, niciun astfel de demers nu a fost întreprins. (...) Niciun reprezentant al puterii de la Guvern, niciun prefect şi niciun reprezentant PSD-ALDE nu a întreprins vreo acţiune prin care să-i atenţioneze pe cei 30.000 de mici întreprinzători români aflaţi în această situaţie să se pună în acord cu prevederile legale, dovedind că în afara unei retorici populiste, nu le pasă de capitalul românesc", se mai arată în comunicatul deputatului PNL Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.