Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Daniel Blaga (USR Dâmboviţa): Adevărata comasare a fost, de fapt, comasarea PSD cu PNL

Inquam Photos/ Octav Ganea
USR sigla

Preşedintele filialei USR Dâmboviţa, deputatul Daniel Blaga, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că "adevărata comasare a fost, de fapt, comasarea PSD cu PNL", el adăugând că există deja o "guvernare a partidului unic PSD-PNL".

"Adevărata comasare a fost, de fapt, comasarea PSD cu PNL. Această guvernare a partidului unic PSD-PNL a reuşit să ducă România pe locul întâi din Europa la inflaţie, avem o inflaţie anuală de 7,3%, dublu faţă de media europeană de 3,1%. Asta înseamnă această guvernare a partidului unic PSD-PNL: taxe mai mari, scădere a puterii de cumpărare, a nivelului de trai şi privilegii şi sinecuri pentru ei", a afirmat Daniel Blaga.

Acesta a reamintit că Alianţa Dreapta Unită, formată de Uniunea Salvaţi România (USR), Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi Forţa Dreptei (FD), va avea candidaţi comuni la toate alegerile din acest an.

De asemenea, preşedintele Forţa Dreapta Dâmboviţa, deputatul Gabriel Plăiaşu, prezent şi el la conferinţa de presă, a afirmat că Alianţa Dreapta Unită este pregătită şi pentru a aborda alegerile europarlamentare organizate în acelaşi timp cu alegerile locale.

"Cred că trebuie să consumăm energia noastră mai mult pe zona de organizare. În ceea ce priveşte, etapa aceasta a europarlamentarelor, Alianţa Dreapta Unită, la momentul de faţă, este pregătită din toate punctele de vedere pentru a aborda acest tip de alegeri", a afirmat deputatul Gabriel Plăiaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.