Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, apel către români să meargă la vot

Facebook
Ciprian Șerban

Pe 27 septembrie, 256.042 de candidați se vor lupta pentru funcțiile de primar, consilier local, consilier județean, președinte al consiliului județean, primar sau consilier general.

Reprezentanți ai partidelor politice, parlamentare sau nu, și independenți, cu profesii din cele mai diverse, au încercat, timp de câteva săptămâni să convingă electoratul să le ofere votul de încredere și, odată cu el, un mandat în administrația locală.

Cât de convingători au fost, se va vedea duminică și în săptămâna imediat următoare, când se vor afla rezultatele finale.

Cât de serioși, de determinați să îndeplinească promisiunile făcute în campanie și puși pe treabă vor fi viitorii primari, președinți de consilii județene și echipele lor, vom vedea cu toții în umătorii 4 ani.

Anul acesta a fost, poate, una dintre cele mai dificile campanii electorale, puternic influențată, pe de o parte de pandemia SARS-CoV-2, iar pe de altă parte, de modalitatea aleasă de fiecare echipă de campanie de a acționa.

Candidat la primăria Roznov, deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, vicelider al grupului parlamentar PSD, a fost amabil și ne-a împărtășit câteva gânduri la final de campanie:

”România întreagă are nevoie de schimbare. Cred că este timpul să ne întoarcem către oameni, să îi ascultăm și să ne punem cu adevărat în slujba lor. Dacă ne unim forțele, împreună, uniți și cu încredere vom putea să construim România pe care ne-o dorim.

Pentru mine a fost o reală onoare să intru în cursă pentru Primăria Roznov. Oamenii de aici, familie, prieteni, foști profesori, vecini - toți, merităm o viață mai bună. Roznov este orașul meu natal, este orașul meu de suflet și era dureros să îl văd uitat în timp, fără o perspectivă clară și concretă de modernizare. De aceea, am știut că anul acesta a venit timpul schimbării și roznovenii au dreptul la o viață mai bună, la confort, au dreptul să trăiască într–un oraș moderm și prosper, în care vom începe să construim de la zero.

Așa cum în Roznov avem nevoie de reînnoire, în toată România avem nevoie de un restart. Criza economică gravă, în care ne aflăm, chiar dacă sunt voci care văd încă dezvoltare economică acolo unde mediul de afaceri cu greu se zbate să supraviețuiască, ne obligă să luăm urgent măsuri.

Alegerile locale sunt doar începutul unei noi etape în dezvoltarea României și este foarte important ca fiecare român, care simte și gândește românește, să iasă pe 27 septembrie la vot.

Vor urma, foarte curând alegerile parlamentare. Este important ca fiecare român să își exercite dreptul constituțional și să meargă să își aleagă reprezentanții. Fac apel la români să voteze informat, cu gândul la viitorul copiilor lor. Să nu se lase influențați de zvonuri, de știrile false, de prieteni, de vecini. Fiecare român să meargă la vot și să voteze pentru el.

Îi rog pe români, duminică, să iasă masiv la vot. Să se protejeze, să păstreze distanța socială, dar să meargă și să voteze”, a spus deputatul PSD, Ciprian Șerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.