Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul de Nemț și vicelider al grupului parlamentar PSD, Ciprian Șerban candidează la funcția de primar al Roznovului

Facebook
Ciprian Șerban

O șansă pentru Roznov. Așa s-ar putea numi decizia deputatului PSD, Ciprian Șerban, care a răspuns chemării președintelui filialei PSD Neamț, Ionel Arsene, de a intra în competiția pentru primăria orașului Roznov.

Deputatul Ciprian Șerban este vicelider al grupului parlamentar al Partidului Social Democrat și membru al Comisiei juridică, de disciplină și imunități din Camera Deputaților. Totodată, face parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Estonia, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Turcia și Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Letonia.

La nivel național, miza acestor alegeri locale este una a schimbării, a modernizării, a concentrării pe rezolvarea problemelor sociale, concomitent cu sprijinirea mediului de afaceri si asigurarea unei dezvoltări economice sustenabile, într-o perioadă în care pandemia SARS-CoV-2 a adus provocări fără precedent în toate domeniile de activitate.

Candidatura tânărului deputat la primăria Roznov, este văzută de electorat ca o șansă a orașului de revitalizare, modernizare și schimbare în bine a vieții comunității, cu atât mai mult cu cât experiența parlamentară i-a arătat care sunt lipsurile comunității și cum le poate rezolva.

Citește și: Magistrații de la Curtea de Apel București au hotărât să amâne judecarea apelului în dosarul ‘Colectiv’

Programul deputatului Ciprian Șerban a fost construit pe schimbare, pe reînvierea unui oraș uitat în istorie. Unul dintre proiectele cu care va începe mandatul de primar va fi construirea unei cantine pentru elevii din Roznov, unde acestia să poată lua o masă caldă zilnic.

Deputatul Șerban își propune să extindă rețeaua de gaze naturale în tot orașul, să reabiliteze termic blocurile, să modernizeze și să reabilitaze infrastructura rutieră, să reconstruiască piața din Roznov, stadionul și parcul dendrologic din oraș, proiect care au putea introduce Roznovul în circuitul turistic nemțean.

”Am foarte multe proiecte pentru Roznov, iar dacă roznovenii vor alege să îmi acorde încrederea lor pe următorii patru ani, le voi arăta cum se poate ca schimbarea să aducă o viață mai bună, mai ușoară, cu mai mult timp pentru familie și mai puțin stres. Este timpul schimbării și al construirii împreună pentru noi și cei dragi nouă”, a declarat Ciprian Șerban.

Pentru a pune în practică programul, candidatul la Primăria Roznov și-a ales o echipă tânără, entuziastă, care așteaptă cu nerăbdare momentul începerii unei noi etape în viața orașului Roznov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.