Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Emanuel Ungureanu: DSP și primarul Emil Boc să testeze toți angajații din Primăria Cluj-Napoca

Facebook
Emanuel Ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu cere DSP Cluj și primarului Emil Boc să testeze toți angajații din Primăriei Cluj-Napoca, după ce o angajată a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Emanuel Ungureanu spune că din data de 11 iulie, de când a fost confirmată pozitiv angajata respectivă, primarul Emil Boc și directorul DSP Cluj, Mihai Moisescu, refuză să testeze personalul din Primăria Cluj-Napoca, mai ales angajații de la parterul instituției care ar fi putut să intre în contact cu funcționara infectată.

„Testați toți angajații Primăriei Cluj-Napoca, domnule Boc, nu vă jucați cu viețile oamenilor, în timp ce transmiteți public plin de ipocrizie mesaje de respectare a regulilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus”, a spus deputatul clujean.

Citește și: Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei care vor beneficia de noile reguli .

Ungureanu susține că funcționara care s-a infectat accidental nu trebuie stigmatizată, deoarece infectarea accidentală poate afecta pe oricine, problema fiind lipsa de reacție logică a autorităților „și reflexul bolnav al terorizării angajaților din primărie să păstreze secretul”.

„Mi-au scris mulți funcționari din primărie care sunt foarte speriați și cer cu disperare testare. Cine răspunde pentru sănătatea lor?”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.