Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Emanuel Ungureanu îl NIMICEȘTE pe Florian Bodog: Escroc și tupeist

adevarul.ro
Emanuel Ungureanu

Atac dur lansat de deputatul la adresa fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog. Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a fostului ministru al Sănătății Florian Bodog, care ar fi acoperit o consilieră absentă să-și ia salariul.

„În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 344/VIII/3 din data de 27 aprilie 2021, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată a inculpaților: Bodog Florian Dorel, senator în Parlamentul României, la data faptelor având funcția de ministru, pentru săvârșirea infracțiunilor de: abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (12 acte materiale), fals intelectual, în formă continuată (12 acte materiale) și fals în înscrisuri sub semnătură privată (trei infracțiuni);

Citește și: BREAKING Bodog NU FACE GREȘEALA lui Liviu Dragnea - Intrat pe mâna DNA, acesta a PLĂTIT INTEGRAL prejudiciul constatat de procurori deși este PREZUMAT NEVINOVAT

Ungureanu acuză că Bodog e un escroc.

"Escroc, escroci, -oace, s. m. și f. Persoană care înșală pe alții și își însușește, prin mijloace frauduloase bunuri străine; pungaș, șarlatan. – Din fr. escroc.

sursa: DEX '09 (2009) adăugată de LauraGellner acțiuni repeat +1 definiție identică

tupeíst s. m. (limba vorbită) Persoană cu tupeu, impertinent

Ieri a fost Ziua Limbii Române. Cele două cuvinte explicate mai sus îl descriu perfect pe Florian Bodog, fostul ministru PSD al Sănătății.

Acesta a escrocat Ministerul Sănătății cu peste 12.000 de euro angajând fictiv o consilieră. DNA l-a trimis în judecată. (Foto 1)

Cu tupeu nemărginit, în loc să se ascundă în munți, Bodog s-a afișat ieri într-un platou de televiziune prefăcându-se sfâșiat de durerea persoanelor vulnerabile din România.

Tupeul lui Bodog este specific PSD, tot zilele trecute l-am auzit pe șeful lui Bodog, Marcel Ciolacu, cum vorbea fără rușine despre penali.

Vă dați seama ce nivel de impostură?

Ar merita să dăm și definiția cuvântului găinărie, cam cu asta l-a prins DNA pe Bodog, marile nenorociri comise de acesta vor rămâne nepedepsite însă, pentru că DNA ori nu vrea, ori nu poate, ori nu are cu cine sau toate la un loc...

PS: Mi-am amintit tupeul obraznic al lui Bodog care mi-a făcut mai multe plângeri penale, toate clasate de Parchetul General, în speranța că mă va opri să dezvălui mizeria din sistemul sanitar patronat în prea multe locuri încă de pesediști.

Bleah( intraductibil)", scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.