Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura în competiția internă a USR pentru Primăria Cluj-Napoca

emanuel ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura în competiția internă din USR pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, declarând că dorește să aducă ”un suflu nou” în administrația locală, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că va încerca să aducă soluții concrete la marile probleme ale orașului, cum ar fi cele de trafic sau spitalele mizere.

„Mi-am depus candidatura în competiția internă din USR pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alături de încă un coleg din filială. După ce USR va desemna candidatul, va avea loc o competiție cu candidatul PLUS, pentru stabilirea candidatului unic al Alianței USR PLUS. Eu am decis să candidez din dorința de a aduce un suflu nou în administrația locală și soluții concrete, care pot fi puse în aplicare imediat pentru marile probleme ale orașului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spații de joacă adecvate pentru copii, construirea de noi creșe, locuințele sociale, dar și stoparea haosului din urbanism”, a spus Ungureanu.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Deputatul Emanuel Ungureanu și celălalt membru al partidului, Daniel Burcuț, și-au susținut, vineri seara, candidaturile în fața colegilor din USR Cluj.

Candidatul unic al Alianței USR PLUS la Primăria Cluj-Napoca va fi stabilit până în februarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.