Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul european Siegfried Mureșan, în plenul Parlamentului European: Ne dorim ca oamenii din Ungaria să beneficieze de Europa

Facebook
Siegfried Mureșan

Deputatul european Siegfried Mureșan, în plenul Parlamentului European: Ne dorim ca oamenii din Ungaria să beneficieze de Europa. El susține într-o postare pe pagina sa de facebook că poporul maghiar suferă din cauza propriului premier, Viktor Orban, pe care unii îl laudă greșit în Europa azi:

”Oricine vrea să aplaude atitudinea lui Viktor Orban la nivel european trebuie să știe următorul lucru: poporul maghiar a avut mult de pierdut din cauza acțiunilor lui Orban din ultimii ani.

Am spus astăzi, în plenul Parlamentului European, că acțiunile guvernului maghiar au împiedicat Uniunea Europeană să ofere sprijinul dorit oamenilor din Ungaria. Poporul maghiar a avut mult de pierdut în ultimii ani și în ultimele luni din cauza acțiunilor lui Viktor Orban și încă au de pierdut.

Ungaria are 20 de miliarde de euro, fonduri europene, înghețate din cauza încălcării statului de drept și a principiilor democratice de către Guvernul Ungariei și din cauza opoziției lui Viktor Orban de a dialoga și a lucra cu instituțiile europene.

Noi vrem ca oamenii din Ungaria să beneficieze de Europa, de fondurile europene, de Mecanismul de Redresare și Reziliență la fel ca cetățenii din orice altă țară europeană. Dar soluția în Europa este dialogul, este cooperarea, nu este confruntarea, nu este șantajul. Soluția este respectarea valorilor și principiilor democratice, nu încălcarea lor.”, a spus europarlamentarul PNL.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.