Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Florin Tripa a IZBUCNIT după ieșirea de la DNA Timișoara: Eu nu am fost chemat pentru dosarul cu șpăgile de la Nădlac

Ultima Ora breaking news

Deputatul PSD Arad Florin Tripa a făcut primele declarații după ce a fost audiat la DNA Timișoara. Surse din anchetă au precizat pentru MEDIAFAX că în speță este vorba despre faptul că directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Cristian Ilie Ispravnic, și alți directori i-ar fi constrâns pe angajați să solicite de la șoferii de camioane mită, care era colectată mai departe de șefi.

Citește și:  ALERTĂ după măturisirile lui Gheorghe Dincă - Mama Luizei, iubitul fetei și o colegă, CITAȚI de urgență la DIICOT Craiova

"Sunt acuzat de trafic de influență. O să mă prezint la audieri de câte ori voi fi chemat. Nu se pune problema să fi făcut așa ceva. Am avut o discuție cu domnul procuror. Nu este cum ați spus. Nu a intrat nimeni peste noi în casă. Eu eram în drum spre Timișoara când m-a sunat soția mea să îmi spună că au venit domnii de la DNA și au bătut mai tare în ușă. Mă rog, puteau să ne citeze pur și simplu, dar dumnealor știu cum este procedura.

Nu cred că este o miză politică sau probleme de acest gen. Eu nu am fost chemat pentru ce ați spus dumneavoastră cu dosarul șpăgilor de la Nădlac", a declarat Tripa la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.