Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PMP Adrian Mihaiţă Todoran: 'România merge într-o direcţie greşită cu OUG 114/2018 şi de aceea ar trebui abrogată'

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

România merge "într-o direcţie greşită" cu OUG 114/2018 şi de aceea ar trebui abrogată, a declarat luni deputatul PMP Adrian Mihaiţă Todoran, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Anunţul aşteptat de toată lumea! Pe cine trimite PSD la prezidențiale – Liviu Dragnea, informații explozive

"La cum a fost concepută şi la cât de rău face acestei ţări această Ordonanţă 114, cred că ar trebui să vă concediaţi consilierul personal - condamnatul penal în primă instanţă la 8 ani de puşcărie Darius Vâlcov, cel care este creierul acestei Ordonanţe, cel care este un expert în a ascunde tablouri noaptea prin cimitire şi alături de dânsul al doilea condamnat penal al acestui Parlament - preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cel de la care dumneavoastră trebuie să luaţi lumină pentru orice măsură economică pe care o expuneţi în faţa românilor" a afirmat Todoran în Camera Deputaţilor, la "Ora prim-ministrului".

El a adăugat că, potrivit "programului de guvernare alterat", deficitul bugetar trece de 3%, preţurile la alimente şi la energie au crescut semnificativ, în timp ce cursul euro atinge în fiecare zi un maxim istoric.

"Şi asta se întâmplă de când aţi venit dumneavoastră la guvernare, din 2016. Nu ar trebui să fiţi indulgent nici măcar cu ministrul de Finanţe, dl. Teodorovici, care în Parlament mai că nu şi-ar fi dat viaţa pentru susţinerea OUG 114, care ulterior, în faţa Agenţiei Standard and Poor's, să spună că nu va creşte nicio taxă. În guvernul condus de dumneavoastră se practică un limbaj dublu - un lucru îl spuneţi în faţa românilor şi alta este abordarea românilor în faţa instituţiilor internaţionale. Odată cu OUG 114 în România se scumpeşte tot, iar banii daţi în plus la salariul bugetarilor nu acoperă nici pe departe scumpirile. La finalul lunii românii sunt mai săraci şi mai adânciţi în rate neplătite la bănci. România merge într-o direcţie greşită cu această ordonanţă, de aceea ordonanţa 114 ar trebui abrogată", a afirmat deputatul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.