Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PMP, Marius Pașcan, la vestea că UDMR rupe alianța cu PSD - ALDE: 'S-a rupt lanțul de iubire, a început a rugini!'

Facebook.com
Marius Paşcan

Deputatul PMP Marius Pașcan susține că UDMR este pe bună dreptate pedepsit de PSD - ALDE pentru promovarea extremismului.

"S-a rupt lanțul de iubire, a început a rugini!

După profanarea crucilor eroilor români din Valea Uzului, conducerea UDMR amenință coaliția cu ruperea protocolului de colaborare cu PSD-ALDE. Udemeriștii sunt, culmea, înfuriați că polițiștii băcăuani au îndrăznit să-l ducă azi la audieri, în calitate de suspect, pe viceprimarul comunei Sânmartin din județul Harghita. În această dimineață, au fost efectuate percheziții la locuința acestuia, în cazul profanării Cimitirului Internațional Valea Uzului.

Citește și: Decizie SURPRIZĂ luată de soția lui Mihai Constantinescu - Soluția DISPERATĂ la care recurge

PSD și ALDE primesc acum ce merită, după ce au girat cu bună știință extremismele etnice promovate de UDMR. Ba, chiar au validat prin prezența liderilor lor la Congresul uniunii a noii simbolistici oficiale, respectiv Drapelul și Imnul Ungariei asumate oficial de UDMR, împreună cu ,,proiectul de țară" al Budapestei privitor la autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc.

Până la urmă, PSD-ALDE, vă iau politic udemeriștii de gât și vă taie gazul când vă este lumea mai dragă... Primiți ce meritați dar, din cauza ticăloșiei voastre politice, suferă o țară întreagă!", scrie Petre Daea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.