Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

deputatul PMP Marius Paşcan: 'Mă aşteptam ca măcar de formă să văd că-şi pune cenuşă în cap guvernul, recunoaşte greşelile pe care le-a făcut'

Facebook.com
Marius Paşcan

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei este de fapt o sancţiune a cetăţenilor care au votat în 26 mai, a afirmat marţi deputatul PMP Marius Paşcan, la dezbaterea moţiunii de cenzură, intitulată ''Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces şi fără cozi la vot''.

"Astăzi vorbim de o sancţiune pe care Opoziţia o aplică guvernului - această moţiune de cenzură, dar sancţiunea de fapt este a cetăţenilor şi a fost vădită prin votul din 26 mai. Mă aşteptam ca măcar de formă să văd că-şi pune cenuşă în cap guvernul, recunoaşte greşelile pe care le-a făcut şi în mod decent, onest, cinstit, îşi asumă nişte nerealizări, faptul că i-a supărat pe români şi o face în continuare, din păcate. Dar poate nici nu trebuie să ne aşteptăm la mare lucru din partea Guvernului 'Dragnea 3' - că despre asta vorbim - câtă vreme gândiţi-vă doar prin ce rămân aceşti oameni în spaţiul public. Doamna Dăncilă nu este zi să nu siluiască, să nu stâlcească limba română. Domnul Teodorovici, pe lângă faptul că a făcut varză fiscalitatea ţării, îndatorează România în fiecare oră cu 4,7 milioane lei. Domnul Daea, când nu plimbă oaia, luptă cu cormoranii. Domnul Bădălău are nişte probleme (...) şi din această cauză face dedicaţii diasporei în ritm de manele. Acesta este un guvern caricatural, din păcate, şi românii trebuie să ştie acest lucru şi dumneavoastră trebuie să ştiţi aceasta pentru că sunteţi emanaţia lor", a afirmat Paşcan.

El a denunţat apoi "batjocura îndurată de români din partea statului".

"Românii, când nu sunt bătuţi în Piaţa Victoriei, atunci când vin acasă din străinătate, îi umileşte România pe la secţiile de votare, la cozi interminabile, ajung să fie luaţi cu ridicata de autorităţile altor state. Alte state îşi protejează cetăţenii, arată că îi iubesc şi asta este lucrul esenţial. (...) În ţară ajungem să-i lăsăm umiliţi acolo unde merg să-ţi cinstească eroii (....) şi afară - n-aţi spus asta doamna Dăncilă - lăsaţi semnele simbolurilor oficiale ale României de la ambasada României din Budapesta să fie profanate, batjocorite, de faţă cu autorităţile statului respectiv şi rămâneţi într-o ciudată expectativă de dragul UDMR. PMP va susţine fără rezerve această moţiune şi ne rugăm să fie într-un ceas bun", a conchis deputatul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.