Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL de Olt Gigel Ştirbu lansează 'alianța județeană anti-PSD'

gigel stirbu

Deputatul PNL de Olt Gigel Ştirbu a transmis miercuri un apel către forţele politice de dreapta din judeţul Olt pentru a se alătura liberalilor într-o "alianţă judeţeană anti-PSD" şi a avea candidaţi unici din partea dreptei la alegerile locale, potrivit Agerpres.

"Stimaţii mei colegi, fac apel la toate forţele de dreapta din judeţul Olt (sau care se revendică a fi de dreapta) pentru a face o alianţă judeţeană puternică şi de a veni lângă PNL Olt, pentru a învinge PSD la apropiatele alegeri locale! Scopul acestei alianţe trebuie să fie acela de a scoate PSD de la conducerea primăriilor şi a Consiliului Judeţean", a scris Gigel Ştirbu într-o postare pe Facebook.

Citește și: Ne întoarcem la starea de urgență, după ce cazurile de coronavirus au explodat? Reacție de ultimă oră a lui Raed Arafat

Parlamentarul liberal consideră că o candidatură a forţelor politice de dreapta "garantează succesul în alegeri".

"Consider că PSD s-a dovedit a fi duşmanul dezvoltării judeţului, în ultimii 30 de ani, şi este nevoie să punem nevoile cetăţenilor deasupra intereselor de partid, să constituim o alianţă care să vină cu un suflu nou, cu o viziune ambiţioasă şi realistă pentru progresul judeţului! Iar soluţia raţională pe care o susţin este realizarea unei alianţe judeţene anti-PSD. De asemenea, consider că cei care nu înţeleg importanta gestului şi momentului fac jocul PSD-ului. O candidatură unică din partea dreptei garantează succesul în alegeri, şi, vă rog, să trecem de orgoliile politice în numele binelui public şi al comunităţilor locale din judeţul nostru!", a conchis Ştirbu în postarea menţionată.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.