Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Florin Roman a făcut inventarul gafelor lui Vlad Voiculescu (USR-PLUS): 'PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății'

Facebook
Florin Roman

Deputatul Florin Roman (PNL) a declarat, duminică seară, pe B1 TV, că PNL „se desparte total” de acțiunile lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății.

„PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății într-un mandat plin de bâlbe”, a declarat Florin Roman, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

„Mai întâi, aș dori să fac o precizare foarte clară. Partidul Național Liberal se desparte total de ceea ce face domnul ministru Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății într-un mandat plin de bâlbe – și spunem asta nu de ieri, de astăzi, câțiva oameni din Partidul Național Liberal, ci de foarte multă vreme.

Dacă e să luăm doar câteva momente, haideți să luăm descentralizarea centrelor de vaccinare și acea harță cu aleșii locali, pentru că le-a dat domnul ministru sarcină să facă centre de vaccinare, dar nu le-a descentralizat și resursele financiare.

Haideți să ne amintim de permanentul scandal cu colonelul Gheorghiță, pe campania de vaccinare.

Haideți să ne uităm la ceea ce s-a întâmplat, așa cum spuneați dumneavoastră, la Matei Balș și din păcate, foarte recent acum, acest ultim episod de la Foișor”, a afirmat Florin Roman la B1TV.

„Punctual, ca să răspund la întrebarea dumneavoastră, eu cred că singurul adevăr care s-a spus de către cei care gestionează această situație – și aici mă refer la doctorul Arafat și la ministrul Sănătății – a fost că într-adevăr, fiind o acută lipsă de paturi, e nevoie să găsești alte paturi pe ATI, pentru că din păcate sunt foarte multe forme grave”, a adăugat Florin Roman.

Întrebat dacă Raed Arafat și Vlad Voiculescu „au aflat vineri noapte” despre nevoia de paturi ATI, Florin Roman a explicat: „Aici intervine o discuție serioasă. Eu îmi amintesc, dincolo de ceea ce ați spus dumneavoastră, au fost două sau trei declarații publice ale Președintelui României, care făcea apel la cei care se ocupă de gestionarea pandemiei cu Covid, la ministrul Sănătății, la Raed Arafat, domne, măriți numărul de paturi pe ATI întrucât, față de ceea ce s-a întâmplat anul trecut, acum sunt forme mult mai grave, iar oamenii vin ceva mai târziu la spital și din cauza aceasta apar și aceste forme grave.

În schimb, ceea ce s-a întâmplat acolo este dezolant pentru orice om sănătos la cap, adică nu poți să faci o evacuare a unor pacienți bolnavi, aflați sub tratament, scoși din operație, noaptea ca hoții, ca să o spunem foarte clar și direct.

Dacă știi că ai o problemă de evacuat, îți pregătești din timp, sau dacă nu ești în stare să o faci în timpul zilei, aștepți până a doua zi, pregătești oamenii, vorbești cu ei, pentru că e foarte important să le explici de ce trebuie să facem acest lucru, dar nu faci ceea ce s-a întâmplat. Ceea ce s-a întâmplat este exemplul clasic de `așa nu se face`”, a mai spus deputatul PNL Florin Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.