Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Pavel Popescu, către ministrul Comunicațiilor: 'Din punctul de vedere al digitalizării, nu avem nimic'

Ministerul Comunicatiilor
Alexandru Petrescu

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat, la dezbaterile de luni, că Alexandru Petrescu susține că a contribuit la strategia digitală a Europei, în timp ce România este pe ultimul loc la acest capitol, lucru înjositor pentru un ministru, anunță MEDIAFAX.

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

"Domnule ministru, am văzut aici că ați venit să invocați tehnicalități și să vă ascundeți în spatele unor tehnicalități, invocând și expertiza dumneavoastră. Dacă e să vorbim despre expertiza dumneavoastră, aș aduce în față un singur nume: Poșta Română. Uitați-vă la Poșta Română și vă veți da seama de capacitatea de a manageria orice în această țară. Aveți acest obicei de a vorbi public despre micile dumneavoastră afaceri de familie politică, deghizate sub tot felul de titluri de proiecte menite de a revoluționa e-guvernarea românească. O faceți cu abilitate, navigând meandrele concretului prin minciuni", a declarat, luni, Pavel Popescu, secretar al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor.

Citește și: Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’

"În tot acest timp, ce ați făcut concret? Invocând că ați condus strategia digitală a Europei, în condițiile în care România, conform indicelui DESI (economiei și societății digitale - n.r.) este pe ultimul loc în Europa, este cel mai înjositor act pentru un ministru din punct de vedere al expertizei pe care l-ați putea face în acest Parlament. În această țară, din punct de vedere al digitalizării, nu avem absolut nimic și dvs aveți curajul să veniți la acest pupitru să le spuneți românilor că veți schimba Europa digitală? Cum? Tot ceea ce ne-ați prezentat aici nu reprezintă decât rumeguș politic", a mai spus liberalul.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Ministrul Comunicațiilor Alexandru Petrescu s-a prezentat, luni, la „Ora Guvernului”, în plenul Camerei Deputaților. Acesta a fost chemat de PNL pentru a dezbate strategia rețelelor de tip 5G din România și lipsa de transparență și comunicare a instituției pe acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.