Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Alfred Simonis, reacție la acuzațiile lui Victor Ponta: 'Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției este pentru că ne schimbăm'

Parlamentul Romaniei
Alfred Simonis

Deputatul PSD Alfred Simonis a ales să motiveze votul pentru ridicarea imunității fostului ministru PSD, Nicolae Bănicioiu, într-o postare pe Facebook. Acest demers a venit în urma faptului că Victor Ponta i-a învinovățit pe mai muți membri PSD, în cadrul unei declarații la DC News, pentru graba de a vota.

'Victor Ponta m-a nominalizat ca fiind unul din “vinovatii” ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Domnului Ponta îi este greu să înțeleagă că vechile metode nu mai funcționează. Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției, așa cum se făcea pe vremea dumnealui, este pentru că am înțeles să ne schimbăm', scrie deputatul.

ULUITOR Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski cere DIZOLVAREA Curții Constituționale

Astfel, în textul publicat pe pagina sa, Alfred Simonis adaugă și faptul că îl cunoaște bine pe Bănicioiu și că deși speră că este nevinovat, este de datoria justiției să hotărască acest aspect.

'Doar justiția are această calitate. Iar votul pe care eu și colegii mei l-am dat la vedere în Parlament a fost tocmai pentru ca Nicu Bănicioiu să arate că este nevinovat.
Noul PSD se poziționează net împotriva abuzurilor, dar o justiție corectă se face în sala de judecată, nu în Parlament', a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.