Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Daniel Ghiță anunță că o să voteze în Parlament împotriva certificatului verde: 'Refuz lanțurile dictaturii sanitare! Nihil Sine Deo'

Facebook
Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiță anunță joi că o să voteze împotriva proiectului legislativ care ar urma să oblige angajații să prezinte la locul de muncă un certificat verde COVID care atestă vaccinarea sau testarea negativă a salariatului.

„Pe 21 decembrie voi vota pentru libertate și împotriva certificatului verde! Am fost, sunt și voi fi împotriva certificatului verde, indiferent cum i se spune și sub ce formă este strecurat la vot. Anunț public pe această cale că voi vota împotriva certificatului verde și luni, pe 21 decembrie, și ori de câte ori se va mai încerca trecerea lui la vot.

Românii trebuie să fie liberi să își aleagă tratamentul medical, dacă ei consideră necesar și așa cum consideră. Românii trebuie să fie liberi să meargă la muncă să își câștige pâine cea de toate zilele. Românii nu au scăpat de dictatură ca să fie aruncați cu forța într-o altă dictatură, pe 21 decembrie, cu 32 de ani mai târziu. Afirm răspicat că sunt împotriva certificatului verde și al înrobirii românilor! Acum 32 de ani, românii au strigat „Libertate!” Acum trebuie să strigăm din nou și să refuzăm lanțurile dictaturii sanitare! Nihil Sine Deo”, a scris Ghiță pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.