Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD, Beatrice Tudor, despre Gheorghe Stan: 'Am votat cu toată încrederea, fără niciun fel de rezerve și cu inima deschisă'

arhiva personala
Beatrice Tudor

Deputatul PSD, Beatrice Tudor, le-a urat succes noilor judecători de la CCR.

Citește și: Prinde aripi scenariul Tudose în PSD

„Succes noilor judecători constituționali! Am votat astăzi, alături de colegii mei deputați, pentru noul judecător CCR propus de către Camera Deputaților: Gheorghe Stan. Este un magistrat de carieră, un om cu un CV impresionant, care-l recomandă pentru această funcție de înaltă responsabilitate în statul român. Am votat cu toată încrederea, fără niciun fel de rezerve și cu inima deschisă pentru domnul Stan.

Evident, un subiect cu o miză atât de importantă precum Curtea Constituțională, nu avea cum să scape PNL și USR, care au decis să continue politica manipulării și cu această ocazie. Fără să țină cont de faptul că Președintele României a semnat decretul de numire în funcția de judecător CCR a fostei sale consiliere și fără să țină cont de faptul că, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, PNL a propus câte un parlamentar pentru funcția de judecător constituțional, deci doi oameni politici, liberalii, cot la cot cu USR, s-au grăbit să acuze PSD de faptul că folosește numirea pentru CCR drept sinecuri politice.

În acest context nu pot decât să mă întreb un singur lucru: cât de mult să-i desconsideri pe români dacă lansezi aceste mesaje pur și simplu mincinoase în spațiul public?”, a precizat deputatul PSD, Beatrice Tudor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.