Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Camelia Gavrilă, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei: 'Răbdarea pe care am dovedit-o nu mai există'

Facebook
Camelia Gavrilă

PSD a dat soluţii respinse de nenumărate ori de Guvern, iar moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, un procedeu democratic, este şi un prilej de dialog, a declarat luni deputata social-democrată Camelia Gavrilă.

"Reamintesc doamnei ministru că PSD a avut o abordare constructivă, am votat Guvernul în condiţii dificile, am votat starea de urgenţă, starea de alertă, nenumărate ordonanţe de urgenţă. (...) A fost un timp de aşteptare, de răbdare, de toleranţă, tocmai pentru că situaţia cu care ne confruntăm este foarte complexă. Sistemul pe care îl coordonaţi e foarte complex (...). Acest sistem atinge întreaga societate. (...) Noi am dat soluţii nenumărate pe care de multe ori Guvernul dumneavoastră le-a respins", a spus Camelia Gavrilă la dezbaterile pe marginea moţiunii simple pe educaţie intitulate "Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional - PNL a creat România NeEducată", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

Potrivit acesteia, "răspunsurile parţiale" date în plen de ministrul Educaţiei au adus o serie de clarificări, dar, pe de altă parte, au "dat sentimentul unei zone de dialoguri paralele".

"Răbdarea pe care am dovedit-o nu mai există acum. (...) A fost o succesiune de decizii controversate, de ordine care s-au anulat de la un moment la altul, de imperfecţiuni, de confuzii, de anunţare a unor măsuri înainte ca ele să aibă substanţa legală. Un diletantism care a creat sursă de confuzie. (...) Este cazul să ieşim din această nedeterminare şi să abordăm serios, profesionist, problema educaţiei", a afirmat deputata PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.