Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Camelia Gavrilă, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei: Suntem într-o zonă de dialoguri paralele

Facebook
Camelia Gavrilă

Deputatul PSD Camelia Gavrilă a spus, luni, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei, că răspunsurile ministrului Monica Anisie au fost parţial bune şi au adus clarificări, dar a precizat că se află într-o zonă de dialoguri paralele. "Nu ne-am referit la reuşitele din sistemul universitar, din cercetare, ne-am referit la zona preuniversitară, cea legată de oprirea cursurilor”, a afirmat Gavrilă, anunță news.ro.

"Răspunsurile parţial bune au adus clarificări. Suntem într-o zonă de dialoguri paralele. Nu ne-am referit la reuşitele din sistemul universitar, din cercetare, ne-am referit la zona preuniversitară, cea legată de oprirea cursurilor”, a spus Camelia Gavrilă.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Ea a spus că au fost mai multe decizii controversate care au creat confuzii.

"Răbdarea dovedită nu mai există acum. Parafrazându-l pe Marin Preda, timpul nu mai are răbdare. A fost o succesiune de decizii controversate, de confuzii, de imperfecţiuni, de anunţarea unor decizii înainte de a avea fundament legal. Un anume diletantism care a creat confuzie”, a mai spus deputatul PSD.

Camelia Gavrilă a afirmat că ministerul Educaţiei trebuia să gândească şi să anticipeze anumite situaţii.

"Grupul de lucru din echipa dumneavostră să gândească cum se derulează examenul de evaluare naţională. De bacalaureat, ale profesorilor, veniţi cu informaţii după ce au apărut în spaţiul public numeroare critici şi nemulţuimiri. Lucrurile trebuiau gândite şi anticipate”, a explicat Camelia Gavrilă.

Citește și: E ruptură în PSD! Codrin Ștefănescu a explodat: Partidul este predat la cheie .

Ea a întrebat-o pe Monica Anisie ce anume îi defineşte mandatul de ministru al Educaţiei şi a menţionat că multe din ordinele de ministru se află sub semnul literaturii absurdului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.