Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Elena Dinu, după atacurile lui Iohannis:În ultimele luni, românii au văzut un președinte dictator

arhiva personala
Elena Dinu

Deputatul PSD Elena Dinu îi sfătuiește pe români să rămână precauți în contextul pandemiei de coronavirus. În ultimele luni, românii au văzut un președinte dictator, atenționează Dinu, care mai spune și că guvernul nu a întreprins demersuri pentru stoparea pandemiei încă de la început.

"Consider că ieșirea în decor a președintelui, care i-a făcut pe români proști verde-n față, comportă o discuție mai aplicată.

Nu este pentru prima dată când Klaus Iohannis se adresează românilor cu superioritate, cu aere de atotștiutor, de binefăcător suprem și de deținător al adevărului absolut.

După cum se știe, președintele Iohannis a declarat, în contextul discuțiilor despre prelungirea stării de alertă, că „În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost. Una din două”.

Trebuie întrebat șeful statului cum a fost în februarie, când a spus că pandemia e doar o răceală, precaut sau prost? Cum ați fost domnule președinte, atunci, când în ciuda îngrijorărilor exprimate de OMS, le spuneați românilor că noul coronavirus se manifestă ca orice răceală?

Să nu uităm aspectul vital că președintele avea atunci informările cele mai concludente, primite pe toate căile posibile, inclusiv pe linie NATO, despre gravitatea pandemiei.

Cum a fost „guvernul meu” când, în loc să pregătească țara de criză, se pregătea cu frenezie doar de organizarea alegerilor anticipate? Precaut sau Prost? Cum a fost Orban când a băut whisky la Guvern, încălcând regulile de protejare, fără mască și fără distanțare socială? Precaut sau prost? Dar când a hotărât deschiderea sălilor de jocuri de noroc, dar nu și redeschiderea bisericilor pentru slujbele religioase?

Și astfel de întrebări pot continua…

În ultimele luni, românii au văzut un președinte dictator, vehement și răzvrătit pe toată lumea, de parcă populația și PSD ar fi fost de vină pentru ravagiile noului coronavirus. L-am urmărit pe Iohannis arătând cu degetul amenințător către oameni și vorbindu-le grav și certăreț despre înmormântările ce vor avea loc. În loc să aibă un ton conciliant, cooperant, de colaborare cu românii, el li s-a adresat de fiecare dată ultimativ, chiar tiranic, discursurile sale fiind de speriat nu doar pentru copii, ci și pentru părinți.

Nu aș cataloga o asemenea atitudine ca fiind precaută, dimpotrivă! Consider că etichetarea românilor ca fiind proști nu-i face cinste deloc, ba chiar dezonorează funcția și instituția prezidențială!

Dragi români, vă doresc să rămâneți precauți!", transmite Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.