Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Ioana Bran: Cred că mulți părinți au inima strânsă. Vreau să le transmit un gând bun, încredere și speranță!

Facebook
Ioana Bran

Deputatul PSD, Ioana Bran, vine cu un mesaj optimist pentru părinții din România și spune că aceștia trebuie să aibă încredere că totul va fi bine.

"Școala începe într-un mod în care nu aș fi crezut că e posibil, pentru că iată, pandemia a dat totul peste cap și a impus reguli stricte. Nu toți elevii vor simți bucuria revederii colegilor, nu toți părinții sunt deciși să își lase copiii la școală... E o perioadă atât de complicată, iar emoția primei zile de an școlar e triplată de îngrijorare, de stres sau lipsuri.

Cred că mulți părinți au inima strânsă. Vreau să le transmit un gând bun, încredere și speranță!

Încerc să fiu optimistă și să am încredere că totul va fi bine! Deși sunt atât de multe necunoscute, stângăcii și probleme nerezolvate de guvernanți, după atâtea luni de la declanșarea pandemiei!

Dar chiar și în aceste condiții, educația trebuie să continue. Le doresc elevilor un an cu note bune și mult succes! Profesorilor, educatorilor și învățătorilor le doresc, de asemenea, succes! Și tuturor, sănătate!", transmite Ioana Bran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.