Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Nicolae Georgescu și-a prezentat raportul de activitate

arhiva personala
Nicolae Georgescu

Deputatul social-democrat de Argeș Nicolae Georgescu, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților, și-a prezentat raportul de activitate din ultimii 4 ani pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul social-democrat a fost unul dintre cei mai activi demnitari, activitatea sa cuprinzând zeci de proiecte legislative, numeroase întrebări și interpelări, dar și peste o sută de propuneri legislative inițiate, luări de cuvânt în plen și sute de întâlniri cu cetățenii la cabinetul parlamentar sau la diverse evenimente politice și culturale din țară.

Nicolae Georgescu susține că este pregătit pentru un nou mandat în Parlamentul României.

„În aceste momente mă încearcă stări diferite. Una de nostalgie, coroborată cu satisfacție sufletească, deoarece mandatul de parlamentar se apropie de final și pot spune cu mâna pe inimă că a fost unul reușit, dar și una de mulțumire coroborată cu încredere, deoarece colegii social-democrați argeșeni au crezut în mine și mi-au acordat votul pentru a candida la un nou mandat în Parlamentul României.

La finalul primului meu mandat de parlamentar și înaintea unei noi șanse pe care o primesc și de care sunt onorat, mă simt obligat să prezint, în fața tuturor celor care au crezut în mine, sinteza activității parlamentare în perioada 2016-2020, dar și dorințele ce stau la baza reușitei în mandatul 2020-2024.

A fost un mandat plin, în care recunosc faptul că am avut enorm de acumulat. Eu spun că am reușit să mă achit de sarcinile unui parlamentar aflat în slujba românilor, iar cele mai bune dovezi sunt activitățile întreprinse de mine în cei patru ani”, a scris deputatul pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.