Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Radu Cristescu, la adresa lui Arafat și Voiculescu: Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor

Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a reacționat extrem de violent după imaginile cu bolnavii de la Spitalul Foișor care au fost evacuați în toiul nopții. Acesta i-a blestemat pe șeful DSU Raed Arafat și pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzâdu-i că fac doar 'idioțenii criminale'.

Citește și: Piperea, după scenele INCREDIBILE de la Foișor: Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici

"Opriți sălbăticia nazistoidă din spitale!
Sălbăticia șocantă de la Spitalul Foișor arată încă o dată ce sub-oameni animalizați conduc România.
Arafat și Voiculescu, cei doi vătafi-fuhreri ai sistemului medical, tratează spitalele ca pe niște lagăre de concentrare naziste.
Peste noapte, cei doi călăi în costum aruncă afară bolnavii operați, ca să elibereze astfel paturile pentru aberantele lor planuri anti-pandemice, clocite în mințile bolnave ale cretinilor liberalo-useriști. Pe ascuns, noaptea, ca hoții și idioții!
Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor, nici măcar înainte de Paști nu vă opriți din idioțeniile voastre criminale!
Aceste animale sălbatice în costum trebuie să plece imediat din funcții ! Altfel, românii îi vor lua în furci pe acești idioți criminali, care scuipă pe sănătatea, viața și demnitatea umană!", scrie Cristescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.