Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, Violeta Răduț: România este singura țară din Europa care a 'beneficiat' de două stări de urgență. Acum vor să prelungească și starea de alertă

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț,  susține că social-democrații NU vor vota prelungirea stării de alertă, fiindcă „efectele economice sunt devastatoare”

Citește și: Zi decisivă la CCR, românii cu credite așteaptă cu sufletul la gură

„Chiar dacă președintele Iohannis ni se adresează, de data aceasta, cu "dragi parlamentari", deși până nu demult eram "Parlament toxic", PSD nu va vota prelungirea stării de alertă.

Chiar dacă guvernanților le place să-i țină pe români sub amenințarea amenzilor și a restricțiilor, în timp ce ei se desfășoară fără nicio jenă, PSD nu este de acord cu prelungirea stării de alertă.

❗România este singura țară din Europa care a "beneficiat" de două stări de urgență. Acum vor să prelungească și starea de alertă.

Efectele economice sunt devastatoare, sute de mii de români au rămas fără locuri de muncă, zeci de firme s-au închis, oamenii au rămas, efectiv, fără bani de mâncare, iar guvernul încă nu a venit cu un plan de relansare.

În schimb, pentru ei și apropiații lor, starea de alertă este extrem de productivă. Achizițiile fără nicio restricție merg pe bandă rulantă, prietenii și rudele sunt numiți și angajați pe funcții bănoase și sigure la stat, nu consideră că au de dat vreo explicație cuiva.

Acum, vin și cer prelungirea stării de alertă, deși nu au niciun argument epidemiologic în această direcție. Marea testare trâmbițată și așteptată de la 1 iunie nu a început, zilnic se testează în continuare puțin. Au dovedit că gestionează totul lamentabil.

Tocmai de aceea, PSD le spune "NU!”, se arată pe pagina de Facebook a Violetei Răduț.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.