Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD, Violeta Răduț: Trăim vremuri dificile, iar cei din PNL trebuie să înțeleagă că nu mai e timp pentru calcule electorale!

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, atenționează că trăim vremuri dificile, iar cei din PNL trebuie să înțeleagă că nu mai e timp pentru calcule electorale.

Citește și: Ministrul Sănătății avansează un nou scenariu pentru tratarea pacienților COVID-19

„Apelul făcut de PSD, de realizare a unui Plan pentru România, prin susținerea tuturor forțelor politice, a avut ecou în rândul tuturor partidelor, mai puțin la PNL. Experții din toate sectoarele economice și sociale, fie că fac parte sau nu dintr-un partid politic, trebuie ascultați, iar soluțiile lor trebuie implementate cât mai rapid într-un proiect de țară care să ne ajute să depășim criza economică și socială.

În schimb, cei din PNL aleg să judece în continuare în manieră politicianistă și atacă la CCR măsurile pe care Parlamentul României le-a adoptat la sfârșitul săptămânii trecute și care vin, la modul concret, în sprijinul românilor și al firmelor din România, care au nevoie de sprijin din partea statului român.

Trăim vremuri dificile, iar cei din PNL trebuie să înțeleagă că nu mai e timp pentru calcule electorale!”, se arată pe pagina de Facebook a Violetei Răduț.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.