Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Radu Cristescu acuză DNA în cazul Alexe: 'Așa se întâmplă când Justiția este controlată de doi geambași de case'

F. P.
Facebook
radu cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu acuză DNA de folosirea unei duble măsuri în situaţii identice. Cristescu remarcă faptul că fostul ministru liberal Costel Alexe este cercetat penal fără măsuri preventive, în timp ce politicieni din alte partide au fost arestaţi, plasaţi sub control judiciar sau li s-au impus cauţiuni uriaşe. Deputatul PSD îi atacă pe Klaus Iohannis şi Stelian Ion, remarcând că ambii au avut probleme referitoare la imobile obţinute prin metode ilegale.

"Inocentul liberal Costel Alexe, zis și “Tablă", fost ministru al Mediului, a declarat la ieșirea de la DNA ca este nevinovat. Asta deși omul a luat mită 22 tone de tablă. Ba chiar, avertizat de " sifoanele " din sistem, a și divorțat, ca să-și pună averea furată la adăpost. Ori poate că, ca un mare bărbățel ce e, vrea să dea vina pe nevastă, fiindcă o fi aflat că la închisoarea de femei Tîrgșor sânt condiții mai bune decât în pârnăile unde a stat maestrul lui liberal de mangleală, Relu Fenechiu.

Probele din dosar sânt zdrobitoare, iar președintele Iohannis n-a avut încotro și și-a dat acordul, scrâșnind din dinți, pentru începerea urmăririi penale. Dar DNA-ul galben-albastru nu a luat nicio măsură preventivă împotriva lui Alexe, nici cauțiune sau control judiciar...darămite reținere. Asta în condițiile în care pentru alti oameni politici, neagreați de putere, au fost luate măsuri drastice, arestări, control judiciar și cauțiuni mari pentru un simplu abuz in serviciu.

Adică pentru unii ciumă, pentru alții mumă ! Așa se întâmplă când Justiția este controlată de doi geambași de case, obținute ilegal, prin fals: Iohannis și Stelian Ion, amândoi uniți prin același mod de operare.

Hoți de case, ajunși stăpânii justiției! Lupi în blană de oaie, care mint cu nesimțire oamenii de rând. Dar va veni și ziua judecății voastre, mânjiților iohanisto- liberalo-useriști!", scrie Radu Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.