Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Radu Cristescu îi dă peste mâini lui Drulă: Cum ar fi să îi ceri lui Bologa să investigheze dosarul lui Barna

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu îi reamintește șefului USR, Cătălin Drulă, că nici USR nu e scutit de scandaluri de corupție, ba mai mult, că lideri de rang înalt au fost în vizorul DNA. Apelul lui Cristescu vine după ce Drulă l-a somat pe șeful DNA, Crin Bologa, să se sesizeze privind achiția de BMW-uri pentru Poliția Română și scandalul Blue Air.

Citește și: Cătălin Drulă îi dă ordine șefului DNA: Sesizați-vă rapid și pe BMW-uri și pe Blue Air

"Văd că-Cătălin Drulă, fostul ministru-rangă /ZERO BARAT al Transporturilor, a carui singură realizare fost operațiunea de mahala “Ranga”, îi dă ordine șefului DNA, Crin Bologa, să se sesizeze rapid pe cazurile BMW și Blue Air.

Adică tocmai lui Crin Bolga, șeful DNA, care ține la fișet dosarele de mare corupție ale “fruntașilor” USR-isti.

Ce ar fi, măi Drulă, sa ordoni tu șefului DNA sa finalizeze dosarul penal a lui Barna, cu un prejudiciu de 6 milioane de euro!

Sau dosarul penal de fraudare a alegerilor din Sectorul 1, unde printr-o mare fraudă Clotlida voastră a ajuns primareasă.

Ce ar fi, mai Drulă, sa ceri reținerea primarului din Brașov, Coliban, care a prejudiciat bugetul local, dându-i amantei lui banii brașovenilor.

Dar ce ar fi, mai Drulă, sa ceri procurorilor anticorupție sa se uite la declarația ta de avere, care s-a umflat cât ai fost ministru?

Iar ca sa fii credibil, băi Drulă, cere de îndată arestarea și tragerea la răspundere a celor care au comandat 120 milioane doze de vaccin și au prejudiciat bugetul statului cu UN MILIARD DE EURO, adică foștii miniștri penali ai sănătății Voiculescu și Mihăilă, epilatoarea-șefă, plus Barna, care era vice-premier.

Sau la voi, la USR, “FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE și O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE”, nu se aplică?", scrie Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.