Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul social - democrat Elena Dinu: PSD votează majorarea cu 40% a pensiilor românilor

arhiva personala
Elena Dinu

PSD va vota astăzi în plenul reunit al celor două camere parlamentare majorarea cu 40% a pensiilor, în cadrul legii privind rectificarea bugetară, făcând astfel dreptate seniorilor noștri, care au primit doar o creștere cu 14% din partea „guvernului meu”.

În acest context, declarațiile premierului referitoare la amendamentele propuse și votate de PSD la rectificarea bugetară, conform cărora „va împiedica PSD să facă rău României”, sunt cinice și batjocoritoare la adresa vârstnicilor.

Este evident că obiectivul lui Orban și al celor din PNL pare a fi acela de a se împotrivi tuturor măsurilor care vin în sprijinul românilor.

Primul-ministru anunță că se va lupta „cu toate forțele”, astfel încât să împiedice Parlamentul să majoreze pensiile românilor cu 40%, așa cum prevede legea.

Se vede limpede cum Ludovic Orban și cei din PNL își manifestă încă o dată disprețul față de pensionari, doar din simplul motiv că nu fac parte din categoria lor de votanți.

Le recomand guvernanților și tuturor celor care se împotrivesc majorării pensiilor cu 40% să trăiască doar o lună de zile cu 1.000 de lei sau 800 de lei, așa cum o fac aproximativ trei milioane de români și abia apoi să se pronunțe dacă mai doresc să blocheze majorarea veniturilor pensionarilor.

PSD va face din nou dreptate pensionarilor, deoarece este inadmisibil să spui că nu ai resurse, așa cum face „guvernul meu” pentru majorarea pensiilor și dublarea alocațiilor copiilor, dar să găsești bani pentru colantarea mașinilor poliției în culorile liberale sau pentru achitarea facturilor prietenilor politici, din toate sferele de activitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.