Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deranj la Neamț - Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu într-o garsonieră

igsu
incendiu

Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat şi alte 20 au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit joi seara într-o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe cu patru etaje din municipiul Piatra-Neamţ, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, în urma unui apel la 112, din jurul orei 20,32, pompierii nemţeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră din municipiul Piatra-Neamţ, pe strada Nicolae Iorga.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ cu o autospecială pentru stingere, o autospecială complexă de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

"Incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei garsoniere dintr-un bloc de locuinţe cu patru nivele. Până la sosirea forţelor de intervenţie, aproximativ 40 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat încă 20 de persoane. Nu au fost victime. Militarii au localizat şi lichidat incendiul şi au evacuat fumul de pe casa scărilor cu ajutorul motoventilatorului din dotarea autospecialei complexe de intervenţie. Au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric", a precizat Irina Popa.

Ea a adăugat că proprietara garsonierei, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, refuzând transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.