Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DERAPAJ. Caricaturistul Ştefan Popa Popa's afirmă că Timişoara a fost 'invadată de ciurucurile din Oltenia' (VIDEO)

Popas

Considerat un artist de geniu, apreciat pentru lucrările sale în toată lumea, caricaturistul Ştefan Popa Popa's dă dovadă de calităţi mai puţin apreciabile când vine vorba despre caracter şi conduita publică. Acesta a comis un nou derapaj verbal, la o emisiune tv, jignind o mare parte dintre locuitorii Timişoarei.

Invitat în emisiunea „Convergenţe”, de la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care a primit recent titlul de ambasador cultural al Timişoarei, a făcut declaraţii extrem de dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara. Vorbind despre cultura din Timişoara a spus că „publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni”. „Atunci îmi pun şi eu întrebarea: unde sunt valorile Timişoarei?”, a spus Popa’s, potrivit adevarul.ro.

Moderatorul emisiunii i-a atras atenţia că şi el este născut din părinţi olteni. „Timişoara a fost ridicată de olteni şi de moldoveni. Timişoara a fost o mlaştină aici. Nu e bine să atacăm...olteni, moldoveni”, a spus moderatorul emisiunii. „Ba, da. Trebuie să atacăm pentru că nu au venit cei mai ca lumea. Au venit ciurucurile din Oltenia. Aşa...mai avem olteni foarte valoroşi care au venit în Timişoara şi au făcut lucruri ca lumea”, a declarat Popa’s.

Caricaturistul a declarat că „la ora actuală Timişoara este invadată de olteni”. „Asta am observat eu la maşini. Toate sunt de Dolj, de Gorj, de Mehedinţi. (...) Pe mine nu mă interesează ce pierd. Eu nu am venit aici să câştig, să mă agreeze lumea. Pe stradă se juca copilul sârb, cu copilul maghiar şi toţi ştiau patru limbi în Timişoara. Acum, toată lumea vorbeşte fusei, mă dusei”, a spus Popa’s, care a fost apostrofat din nou de moderator: „Sunteţi simpluţ”. „Sunt simpluţ pentru că vi se pare dumneavoastră simpluţ că sunteţi oltean şi ţineţi cu oltenii, nu vă supăraţi”, a spus Popa’s, care a adăugat că şi mama lui este olteancă.

„Au stricat echilibrul cultural al Timişoarei”, a continuat Popa’s atacul la adresa oltenilor. În final, moderatorul emisiunii i-a spus la Popa’s că el este cel care a stricat echilibrul emisiunii. „Nu sunt de acord să vă luaţi de oameni pe criterii etnice sau regionale. Nu sunt de acord la emisiunea mea să ne luăm de faptul că sunt olteni, că-s bănăţeni, că-s arabi, că-s unguri. (...) Nu contează etnia sau regiunea. Vorbiţi acum, că nu o să mai aveţi ocazia la mine la emisiune, să ştiţi. Ieşirile astea nu se fac cu mine. Aţi sărit calul cu mine şi cu asta încheiem subiectul”, a spus moderatorul emisiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.