Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DERAPAJ Deputat al Forumului Germanilor, ieșire NERVOASĂ împotriva UDMR și PSD: 'Mizerabilii au încercat să elimine reprezentanții minorităţilor din secții'

Ovidiu Gant

Deputatul FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România) Ovidiu Ganţ afirmă, luni, că ”mizerabilii de la PSD şi UDMR au încercat sa elimine prin vot reprezentanţii minorităţilor naţionale din sectiile de votare de la alegerile parlamentare”. ”Speră ca în absenţa noastră rezultatele de la numărătoare să se 'îmbunătăţească' subit în favoarea lor?”, se întreabă deputatul, relatează News.ro.

”Astăzi, în şedinţa Biroului Electoral Central, mizerabilii de la PSD şi UDMR au încercat să elimine prin vot reprezentanţii minorităţilor naţionale din sectiile de votare de la alegerile parlamentare, deşi legea ne conferă acest drept”, a scris, luni, pe Facebook, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ.

Acesta se întreabă care ar fi motivaţia unui astfel de gest.

”Oare de ce? Speră ca în absenţa noastră rezultatele de la numărătoare să se se 'îmbunătăţească' subit în favoarea lor? Disperare mare, monşer! E evident că PSD şi UDMR împărăşesc aceleaşi 'valori'. Continuă sa facă împreună politica începută în 2016”, a mai scris deputatul.

Ganţ le-a mulţumit celor care au împiedicat ”această ticăloşie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.